Menu

educator
of (wetenschaps)communicator (bsc, msc)

De startdatum voor deze stage is bespreekbaar.

There are three possibilities for allowances:

The Wetsus Grant allowance is not guaranteed and has to be approved by the Grant committee.

De functie

Een pionier die watertechnologie met gemak op middelbare school kan introduceren. Wij zijn op zoek naar een educator of communicator die wetenschappelijke concepten van ons onderzoeksinstituut kan vertalen naar een lespakket voor middelbare schoolklassen. Het moet een modulair product worden dat een docent met enorm gemak kan inzetten. Daarnaast is er verbetering nodig aan meerdere producten en willen we een plan opzetten deze breder in te kunnen zetten.

Je komt te werken in ons mooie kantoor op loopafstand van station Leeuwarden. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek. Je werkt hier samen met collega’s van het talentteam (educatieteam). We werken alle dagen op kantoor, maar willen je ook vragen het product in de klassen te testen. Incidenteel thuiswerken is bespreekbaar.

Dus wil je in een klein team in de volle breedte ervaring opdoen in de wetenschapscommunicatie en -educatie en ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt, dan is Wetsus de plek voor jou!

Wat biedt Wetsus?
Een uitdagende stage van minimaal 24 tot maximaal 40 uur per week bij één van de beste onderzoeksinstituten van Nederland. Wetsus staat voor innovatief, samenwerking, plezier, partnership en betrouwbaarheid en is een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Wetsus biedt een stagevergoeding van EUR 200,-

Wie zoeken wij?
Je volgt momenteel minimaal een hbo-opleiding in de educatie of wetenschapscommunicatie en bent op zoek naar een meewerkstage of een afstudeerstage of -opdracht;

  • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar voor een periode van 3 maanden of 6 maanden vanaf september, maar anders is mogelijk in overleg;
  • Je bent niet bang om aan de bel te trekken als je ergens tegenaan loopt;
  • Je kan problemen uitpluizen en daarmee goed oplossen;
  • Je stapt makkelijk op mensen af en je komt snel tot de kern van een probleem;
  • Je schudt creatieve ideeën zo uit je mouw;
  • Je bent niet bang om terugkoppeling te geven en overweegt het ook goed als het naar jou gericht is;
  • Je hebt een affiniteit met de wetenschap en het onderwijs;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Solliciteren kan via het onderstaande formulier.

Voor meer informatie of vragen over de stage kan je contact opnemen met Rouèl Gnodde rouel.gnodde@wetsus.nl of 058 284 3158 / 06 51 879 000, talentteammanager.

Application form: Educator of (wetenschaps)communicator (hbo, BSc, MSc)

  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.