European centre of excellence
for sustainable water technology

Stagiaire HRM

Bij Wetsus wordt gewerkt aan het ontwikkelen van rendabele en duurzame waterbehandelingstechnologie van topniveau. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de groeiende wereldwijde behoefte aan schoon en veilig water.
In onze laboratoria en proefhal werken meer dan 70 onderzoekers aan hun projecten. Deze wetenschappers komen van over de hele wereld naar Leeuwarden om in vier jaar tijd hun promotie-onderzoek te doen. Ze worden ondersteund door een academische en organisatorische staf. 


Ter versterking van onze HR afdeling zijn wij opzoek naar een leergierige en enthousiaste  


                                           HR stagiair (40 uur per week)
                                                   Per 1 september 2020


De uitdaging

Als stagiair ben je onderdeel van het HR team. De ervaringen die je op doet lopen geleidelijk aan op. Zo zal je beginnen op operationeel niveau met administratieve werkzaamheden als het maken van contracten om inzicht te krijgen in de werkzaamheden en de regels en procedures op het gebied van het HRM beleid. Daarnaast zal de stagiair het aanspreekpunt worden van de wetenschappelijke stagiaires binnen Wetsus. Dit houdt in dat uiteindelijk de gehele administratie van begin tot eind onder jouw hoede komt. Je bent nauw betrokken bij alle gebeurtenissen in de organisatie die van invloed zijn op het HR beleid. Afhankelijk van hoe je ontwikkeling is, zullen er verschillende projecten uitgevoerd kunnen worden met betrekking tot het HRM werkterrein binnen Wetsus.

Het profiel

Je bent HRM student op HBO niveau en op zoek naar een leerzame meewerkstage waarbij je ook mogelijk een onderzoek zal uitvoeren. Je bent gemotiveerd om te leren. Daarnaast ben je proactief, flexibel, kun je goed samenwerken en neem je initiatief. Ook heb je goede kennis van MS office en Outlook. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal zijn goed.

Het aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage waarin je goed wordt begeleid en je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen tot een volwaardig partner in het HRM werkveld. Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding van €175, - per maand bij een fulltime werkweek.

Informatie en Sollicitatie

Je kunt je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV en motivatie opsturen naar Wetsus, t.a.v. de afdeling HRM, Postbus 1113, 8900 CC Leeuwarden of per email .

Voor meer informatie over de stage kan je contact opnemen met Judith Annema, 058-2843112,  of bezoek onze website www.wetsus.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

combining scientific excellence with commercial relevance