Menu

honours
program water

Vind jij onderzoek doen leuk? Ben je nieuwsgierig en zou je meer te weten willen komen over water? Dan is het Honoursprogramma iets voor jou!

In het Honoursprogramma ga je samen met andere geselecteerde scholieren een jaar lang onderzoek doen. Elke woensdagmiddag kom je naar Wetsus, waar je onder begeleiding van een van onze onderzoekers aan een eigen project werkt.
Een actueel en maatschappelijk relevant project, dat je zelf mag kiezen. Aan het eind van het jaar presenteer je de resultaten op een Science Fair bij Wetsus.

Wetsus werkt samen met andere universiteiten en bedrijven in Europa. Deze partners organiseren Science Fairs en andere evenementen, waar je vanuit het Honoursprogramma naartoe kunt gaan. Zo zijn we voorgaande jaren naar Italië, Slowakije en Polen geweest. Je ontmoet op deze manier veel andere jongeren met inspirerende ideeën op gebied van water!

Met je onderzoek kun je meedoen aan de jaarlijkse werkstukken wedstrijd Dutch Junior Water Prize. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan je motivatie en CV naar talent@wetsus.nl.