Menu

hrm
stage per september 2024

Bachelor HRM of Associate Degree HRM

De functie
Als meewerk stagiair(e) HRM pak je zowel de operationele als de meer projectmatige taken op. Bij Wetsus ben je als stagiaire verantwoordelijk voor het gehele proces van de in-diensten van onze studenten, tot het moment dat de studenten uit dienst gaan. Daarnaast houd je je bezig met onder meer werving en selectie, organiseren van opleidingen en het ondersteunen van de HR-manager. Ook lever je een bijdrage aan het organiseren van trainingen en cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Deze stage geeft je inzicht in de praktische uitvoering, de wetgeving en ethiek die het HRM-vak met zich meebrengt. Wij staan open voor  eigen initiatief met betrekking tot taken en werkzaamheden die je graag wilt uitvoeren. Binnen Wetsus ben je volledig onderdeel van het HR-team. We stellen eigen inbreng en een kritische houding zeer op prijs.

Je komt te werken in ons mooie kantoor op loopafstand van station Leeuwarden. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek. Je werkt hier samen met twee collega’s; de afdeling HRM bestaat uit de manager-HRM en een HRM-medewerker. We werken alle dagen op kantoor.

Dus wil je in een klein team in de volle breedte ervaring opdoen in het HRM-vak en ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt, dan is Wetsus de plek voor jou!

Wat biedt Wetsus?
Een uitdagende stage van minimaal 24 tot maximaal 40 uur per week bij één van de beste onderzoeksinstituten van Nederland. Wetsus staat voor innovatief, samenwerking, plezier, partnership en betrouwbaarheid en  is een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Wetsus biedt een stagevergoeding van EUR 200,-.

Wie zoeken wij?
Je volgt momenteel minimaal een hbo-opleiding HRM of Associate Degree HRM en bent op zoek naar een meewerkstage of een afstudeerstage;

  • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar voor een periode van 5 maanden of 10 maanden;
  • Je bent een harde werker;
  • Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen en erachter komen waar je interesse in het HR-vak naar uit gaat;
  • Je bent nauwkeurig en planmatig;
  • Je bent dienstverlenend en communicatief vaardig;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • Je kunt goed overweg met Microsoft Office.

Solliciteren kan via het onderstaande formulier.

voor meer informatie of vragen over de stage kan je contact opnemen met Nynke Broekens, HR-manager via 058-2843000 of mail recruitment@wetsus.nl.

Application form: HRM stagiair(e) per september 2024

  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.