Menu

stagiair(e)
secretariaat

Ben je op zoek naar een uitdagende stage bij één van de innovatiefste kennisinstituten  van Nederland? Wetsus is een onderzoeksinstituut op het gebied van duurzame watertechnologie. We zijn een internationale organisatie waar ongeveer 150 mensen werken.

 De stage werkzaamheden
Als stagiair(e) secretariaat zal je gedurende de meewerkstage verschillende taken uitvoeren, zoals; agendabeheer, verzorgen van correspondentie, receptie-werkzaamheden, postverwerking, boekingen, etc. Ook draag je bij aan de ondersteuning van administratieve werkzaamheden binnen het secretariaat. Op basis van jouw ontwikkeling en groei, kunnen je werkzaamheden uitgebreid worden. Je komt terecht in een internationale bedrijfscultuur, waardoor het van belang is dat je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal goed zijn.    

Je komt te werken in ons mooie kantoor op loopafstand van station Leeuwarden. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek. Je werkt hier samen met 7 collega’s van de afdeling secretariaat.
Dus wil je in een internationale organisatie in de volle breedte ervaring opdoen in dit vakgebied? Dan is een stageplek bij Wetsus wat voor jou!

Wat biedt Wetsus?
Een leuke stage van minimaal 32 uren per week bij één van de beste onderzoeksinstituten van Nederland. Wetsus staat voor innovatief, samenwerking, plezier, partnership en betrouwbaarheid. Wetsus biedt goede (ICT-) faciliteiten, een prima stagevergoeding, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Het profiel
•Je volgt een opleiding tot (directie)secretaresse of (office)managementassistent op minimaal MBO (niveau 4) of Associate Degree (MBO+)
•Je bent 32-40 uur per week beschikbaar voor 5 maanden of 10 maanden;
•Je bent enthousiast, accuraat, verantwoord en gedreven;
•Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen;
•Je kunt goed overweg met Microsoft Office;
•Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
•Je bent in overleg beschikbaar. Afhankelijk van wanneer je stage kan beginnen.

Informatie en Sollicitatie
Je kunt je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, sturen naar Wetsus, t.a.v. de afdeling HRM, Postbus 1113, 8900 CC Leeuwarden of per email recruitment@wetsus.nl.
 
Voor meer informatie over de stage kan je contact opnemen met Linda van der Ploeg, email linda.vanderploeg@wetsus.nl of bezoek onze website www.wetsus.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie aan de hand van deze vacature, liever niet!