Menu

vacature
inkoper

Voor een adequate ondersteuning van onze snelgroeiende organisatie zoeken wij ter vervanging een
Inkoper (32 – 40 uren per week)

De uitdaging

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het operationele en tactische inkoopbeleid van Wetsus door o.a. je collega’s te ondersteunen en te adviseren bij inkoop van materialen en diensten. Samen met de controller geef je vorm aan de inkoopstrategie en het voorraadbeheer. Daarbij voer je zo nodig Europese en nationale aanbestedingen uit en zorg je voor correcte rechtmatige dossiervorming. Je optimaliseert het totale inkoop- en aanbestedingsproces, eventueel ondersteund door automatiseringstoepassingen. Je analyseert continue de ontwikkelingen op de leveranciersmarkt en voert onderhandelingen met leveranciers. Je weet, als faciliterende afdeling, goed de vraag van je interne klanten te inventariseren en het aanbod van leveranciers hierop aan te sluiten. Als magazijnbeheerder zorg je voor adequaat voorraadbeheer en neem je geleverde pakketten aan, en na controle zorg je voor de juiste verspreiding binnen de organisatie.

Het profiel

Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding. Een aanvullende opleiding op het gebied van inkoop (bijv. NEVI 1) heeft de voorkeur of je bent bereid deze te volgen. We zoeken een inkoper met enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, maar ook als je pas afgestudeerd bent nodigen we je uit om te solliciteren. Product- en marktkennis in een technische- of laboratoriumomgeving is een pre. Je hebt kennis van Europese of Nationale aanbestedingsrichtlijnen of je bent bereid een opleiding hiertoe te volgen. Je bent klantgericht, flexibel, precies, gericht op samenwerken, proactief en een echte teamplayer. Je durft initiatief te nemen en raakt niet in de war van adhoc situaties. Je hebt een hands on mentaliteit. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal (de voertalen bij Wetsus) zijn uitstekend.

Het aanbod

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie waarin je individuele talenten en kwaliteiten prima tot hun recht kunnen komen. Bovendien krijgt je de kans om mee te groeien met een innovatieve, internationale, dynamische en toekomstgerichte onderneming. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en Sollicitatie
Je kunt je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief invullen op het sollicitatieformulier hieronder.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Albert Bosma, Controller, 058-2843000, albert.bosma@wetsus.nl of bezoek onze website www.wetsus.nl.

De sluitingsdatum is 9 januari 2023 om 12 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Application form: Inkoper

  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.