Menu

vacature
secretaresse (32-40 uren per week)

De uitdaging

In deze afwisselende functie bied je brede ondersteuning aan diverse afdelingen en is er volop ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien in de functie. We zoeken een secretaresse met organisatietalent. Je houdt van verbinden, ontzorgen, regelen en communiceren. Je werkzaamheden zijn o.a. het beheren van agenda’s, verzorgen van correspondentie en je houdt het CRM-systeem up to date. Verder pak je allerlei voorkomende werkzaamheden op die zich aandienen bij deze veelzijdige functie. Je komt werken in een team van acht enthousiaste collega’s.

Het profiel

We zijn op zoek naar een secretaresse met aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau. Ervaring is niet per se vereist. Je kunt uitstekend werken met Microsoft Office (met name met Word, Excel en Outlook). Je bent representatief en communicatief sterk. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal zijn goed. De voertaal binnen Wetsus is Engels. Wij zoeken een proactieve collega die dienstverlenend en oplossingsgericht is en met oog voor detail te werk gaat. Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en je bent een echte teamspeler.

Het aanbod

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie waarin je individuele talenten en kwaliteiten goed tot hun recht kunnen komen. Je krijgt alle kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt rekenen op een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en Sollicitatie

Je kunt je schriftelijke sollicitatie en CV uploaden via het formulier hieronder.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nynke Broekens, tel. 058-2843000 of via mail: nynke.broekens@wetsus.nl.


De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 juni 2023, 12.00 uur. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 22/23

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Application form: Secretaresse

  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.