Menu

Mensenmest: een ongebruikelijke ongebruikte grondstof

LET OP: de online registratie voor deze bijeenkomst op WOENSDAG 29 NOVEMBER is reeds gesloten. Indien u nog wenst te komen stuurt u dan een mail aan Hester Henstra, manager PR &Communicatie.

De landbouw kan toekomstbestendig, lokaal gegrond en beter – en dat kunnen we met mensenmest. We benutten onze grondstoffen nog niet zoals het kan. Sterker nog, zoals het nu in het riool zit mag het zelfs nog niet op land, maar we verliezen schaarse en essentiële micronutriënten zonder die we ziek worden. Milieutechnologen in samenwerking met bodemonderzoekers van onderzoeksinstituut Wetsus praten je bij over hun zoektocht naar duurzaam en circulair boeren. De avond is vol met nieuw onderzoek gericht op gezonde en vruchtbare bodems met focus op organische stof en hergebruik van menselijke mest. Wij kijken nu al uit naar een avond met interessante discussies over een duurzame toekomst. We sluiten af met een drankje en gelegenheid om na te praten.

Woensdag 29 november

Locatie: Wetsus, Oostergoweg 9, Leeuwarden, inloop met koffie/thee: 19.30, aanvang: 19.45

Deelname is gratis, registratie is wel noodzakelijk, dat kan via onderstaand formulier. Registratie is mogelijk tot 27 november.