Menu

stockholm
junior water prize netherlands

Heb jij een werkstuk over water gemaakt? Bijvoorbeeld voor je profielwerkstuk of meesterproef? Ben jij tussen de 15 – 20 jaar oud? En zit jij schooljaar 2023-2024 op de middelbare school? Doe dan mee met de Stockholm Junior Water Prize Netherlands!

De Stockholm Junior Water Prize Netherlands is een werkstukkenwedstrijd, waarin we op zoek gaan naar het beste idee op gebied van waterinnovatie. Twee deelnemers van de winnende groep mogen Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Zweden: de Stockholm Junior Water Prize. Hier beleef je een inspirerende week met jongeren van over de hele wereld. Daarnaast maak je kans op 15.000 dollar!

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 maart. Inschrijven doe je door je verslag te sturen naar talent@wetsus.nl.

De Nederlandse finale vindt plaats op 12 april 2024.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons op de volgende manier bereiken: talent@wetsus.nl


Vereisten verslag:

  • Geschreven in Times New Roman (lettergrootte 12, 1 ½ spacing en voldoende marges)
  • Paginanummering voor elke pagina (met uitzondering van de titelpagina)
  • Maximum van 20 A4 pagina’s. Dit is inclusief figuren, foto’s, tabellen en de bladzijden tussen de titelpagina en de eerste pagina van je verslag. Zie hier voor tips om je verslag binnen dit maximum te houden.
  • Bladzijden tussen de titelpagina en de eerste pagina van het verslag bevatten het volgende: Samenvatting (niet meer dan 1 pagina), inhoudsopgave, lijst van afkortingen en eventueel begrippen, dankbetuiging (acknowledgements).
  • In te leveren als PDF. Niet groter dan 2 MB.
  • Voor de Stockholm Junior Water Prize Netherlands mag het verslag in zowel het Nederlands als het Engels.
  • Bij de Stockholm Junior Water Prize dient het verslag in het Engels ingeleverd te worden.
  • Op de titelpagina dient het volgende weergegeven te zijn: ‘Entry to the Stockholm Junior Water Prize Netherlands 2024, [report title], [name(s)] and [country]’