Menu

technasium

Opdrachtgever Wetsus

Wetsus stelt zich regelmatig beschikbaar om als opdracht- gever te fungeren voor Technasium scholen. In de afgelopen jaren zijn er diverse opdrachten door Wetsus beschreven op initiatief en uitnodiging van Technasium scholen uit de omgeving.

In 2013 was Wetsus opdrachtgever in de landelijke scholen- wedstrijd, Technasium TOP Award 2013. Bij deze wedstrijd daagden wij 2500 jongeren uit om een oplossing te vinden voor de wereldwaterproblemen. 

De Technasium TOP Award wordt uitgeschreven door Stichting Technasium in nauwe samenwerking met Bureau TOP en in 2013 dus met Wetsus. De Technasium TOP Award wordt elk jaar uitgeschreven voor de tweede klassen van het technasium. Dat jaar was het thema waterverspilling. Het ging in deze opdracht om intelligente toepassingen van techniek, die waterverspilling tegen gaan.

Deze opdracht is hier te downloaden: Waterverspilling – 2013

Docenten

Heeft u interesse in een samenwerking met Wetsus i.k.v. Technasium, neem dan contact op via: 058-284 3000 of talent@wetsus.nl.

Een overzicht van de vraagstukken waar Wetsus dagelijks aan werkt is hier terug te vinden:
– Wereldkaart met waterproblemen
– Poster met mogelijke oplossingen (Wetsus onderzoek)

De poster geeft een overzicht van mogelijke oplossingen. Klik op een oplossing en je wordt doorverwezen naar extra informatie wat weer te gebruiken is tijdens het project.

Docenten