Menu

[young wetsus]
pws-begeleiding

Over profielwerkstukbegeleiding & meesterproefbegeleiding

Ga jij binnenkort een profielwerkstuk of meesterproef doen? Denk dan eens aan water! Het thema water is veelzijdig, actueel en maatschappelijk relevant(***belangrijk). Wetsus kan je helpen met het vinden van een onderwerp, met het uitvoeren van je onderzoek en het maken van je werkstuk.

Voorbereiding

  • Onderzoekspagina: Op onze onderzoekspagina vind je alle thema‚Äôs waar we bij Wetsus aan werken. Je kunt ons mailen met vragen!

Uitvoering

  • Toolkits: Wetsus heeft een aantal toolkits ontwikkeld die jij kunt lenen. Met de toolkits kun je zelf proeven doen op school. Bekijk de verschillende toolkits op de pagina.
  • NLT Module: Voor het vak Natuur, Leven en Techniek (NLT) heeft Wetsus een module ontwikkeld over Blue Energy. Ook geschikt om informatie voor je profielwerkstuk in te vinden! Je vindt de module hier.

Begeleiding

  • Onderzoekers van Wetsus zijn beschikbaar om je te begeleiden met je onderzoek. Ze hebben kennis van de literatuur en ervaring met het onderzoeksproces en kunnen je helpen om een optimaal resultaat te bereiken.

Aanmelden

Toolkits lenen

Fijn dat je belangstelling hebt voor de toolkits van Wetsus. Vul hieronder de gevraagde gegevens in, zodat we je verder kunnen helpen.

Documenten